Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyanser av Grått

I en fuktmättad stormig förmiddag

sitter i ett dystert sinne alla tankar ordnade i gråskala

 

Omvärlden synkroniserar med sinnet eller vice versa

ton i ton faller de ner mot mittpunkten som äro svart

 

Gråsparvar hetsar kring de små husen som bäddats in av dimman

 

Skriften är av blyerts

hjärtat fullt av damm

känslorna igenmurade

naglarna med sorgerand

grenar täckta av lav

och min intuition omsluts av aluminium

 

Alla nyanser av grått

härbärgerar i och utanför




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-12-30 15:56



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Vackert... har du läst denna hyllning också?:)

http://www.poeter.se/viewText.php?textId=313419

2006-12-30

  Gawain VIP
Färgstarkt nyanserat för att vara skrivet i grått... snyggt! :)
2006-12-30

  Söder
Vilken fullträff. Snyggt fångat. Så nyanserat...
2006-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson