Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmar är skumma men ruskigt intressanta......


Idag drömde jag att jag såg djävulen

Idag drömde jag
att jag såg djävulen
det var nåt med blått i en hall och då skulle man inte titta ned
och jag såg ned
djupt därnere såg jag
och såg djävulen
och han såg mig
i bästa Sagan om ringen stilen var det som jag såg ögat och kontakten var omedelbar
jag kände hans hatiska energi
när han såg
och jag kämpade med all min kraft mot honom
kände hur han förflyttades över rum
vaknade
men var inte rädd

Men jag tror ju inte ens på djävulen.....
däremot tror jag på egot och dess ibland katastrofala följder
det måste ha varit något hatiskt inom mig själv
som jag sett.....




Prosa (Prosapoesi) av Highend
Läst 358 gånger
Publicerad 2006-12-30 19:39



Bookmark and Share


  fågel grå
Ibland kan man
verkligen undra
varifrån alla lustiga
drömmar kommer ifrån.
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Highend
Highend