Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej!


oj, jag MÅSTE skriva en rubrik.....

Jag svarar inte på dina mail
jag svarar inte när du lämnar meddelande i mobilen

fast nu var det länge sen
enda sättet för mig att hantera dig
är att inte ha nån kontakt alls
naturligtvis finns du kvar i min värld
i mina tankar
fast du kanske inte tror det
kanske är det bäst så

du säger att du fått snyggare häck nu när du börjat springa regelbundet
men när vi inte träffas när vi pratat om det dör en liten bit av mig
och vad blir det kvar om för mycket försvinner?

för att du inte fattar

jag kan hantera dig nu
jag kan leva och utvecklas
men du är inte borta
inte helt
även om du kanske tror att det är så
jag minns fortfarande den där dagen i april
då solen värmde och lyste över snön o jag var lycklig för att jag var med dig
men det är länge sen nu

jag svarar inte på dina mail
jag svarar inte när du lämnar meddelande i mobilen




Fri vers av Highend
Läst 304 gånger
Publicerad 2006-12-30 20:06



Bookmark and Share


  fågel grå
Jaa,det är inte lätt.
2008-08-05

    ingensoldatdirekt
bra skrivet, enda dåliga (kanske inte det enda, men jag är inte så poetisk själv liksom\" så jag kan inte se saker så bra direkt) är rubriken! den förstör jättemycket denna annars så fina text.
2007-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Highend
Highend