Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför sminkade jag mig just idag?

 

 

Nu faller svarta tårar på min vita tröja

Var det tvunget att ta så mycket mascara?

 

 

Just idag

 

 

 

 




Fri vers av Mareld
Läst 463 gånger
Publicerad 2006-12-30 23:02



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Kanon. Men få ord
säger den så otrligt mycket. Vackert, vännen!
2007-01-03

  TiVa
Imorgon är en bättre dag... lovar!
2006-12-31

  Gawain VIP
Låt det rinna... torka sen och känn dig starkare än innan! Fint, hemskt...
2006-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld