Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligheten

Jag kallar den livet
många andra helvetet
få, himmlariket

och

den roterar.




Fri vers av Syrak
Läst 462 gånger
Publicerad 2006-12-31 19:59



Bookmark and Share


  nettizen
Hehe..... det är ju sant. Bra!
2006-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Syrak