Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkel riktad

Den kan inte andas
om den enkel riktas.

Kärleken vill dö
begravas som ett frö

Så den kan växa
och bära,
kallad duga.

Sådan är kärlekens natur
annars blir den sur

Ättika! som skär i själ
med brakande smäll.




Fri vers av Syrak
Läst 472 gånger
Publicerad 2006-12-31 22:15



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Absolut...sådan är kärleken...enormt vackert poetat!!!
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Syrak