Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ny gammal text som jag har gjort om. Tackar Indvid för hjälpen.


Ingenmansland

Ingenmansland
i paradoxarnas stjärntecken

Där motsäglsen är fullt
där allt är möjligt
.....och omöjligt

Flygande stjärnskott
av ögonblick

Maskrosen som svävar fritt
med andetag i nuet
vävande livets dikt

Ekot från gud eller bigbang
där har jag

mitt diktnings ort.




Fri vers av Syrak
Läst 442 gånger
Publicerad 2007-01-01 12:46



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Fin. Väckte minnet av en annan ingenmansdikt som jag hade lagt bort... det är tankeväckande med dessa öde marker.
2007-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Syrak