Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bu!



krampaktigt envis

nära att ramla igen

inre matthet driver mig
mot tårlöshetens rike

i spegelbilden stirrar

ett spöke

bu!

vem är du?





Fri vers av Elin Sundström
Läst 469 gånger
Publicerad 2007-01-03 10:26



Bookmark and Share


  Merrlina
bra :)
kram
2007-02-04

  J P VIP
Fyra första raderna är jag...
Bra skrivet..

/Jonas
2007-01-05

    Camillaa
håller med,
innehållet är bra!
mycket bra1

/ C
2007-01-04

    Lindizz
mycket bra innehåll...bra!
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Elin Sundström