Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var blev det av?



förlåt
jag slutade tro
som om vi kraschade
mot en återvändsgräns
kanske var det så
att det tog stopp
jag lät hoppet överge mig
det är fel
fel
fel
och förlåt

dumheter att vi kraschar
jag ska kyssa det bra igen
det behövs inga ord
när det finns kärlek
dina ögon brinner ikväll älskling
vi brinner ikväll älskling
aldrig mer att jag ska sluta tro
sluta hoppas
att det är du och jag



älskling?




Fri vers av hallon
Läst 478 gånger
Publicerad 2007-01-02 15:26



Bookmark and Share


  verkligen
den här var söt såklart
men du vill väl att jag ska vara ärlig?
det finns så många sådana här dikter
nästan alla
och den här hade inget extra som gjorde den bättre än dom

dock gillar jag orden
"återvändsgräns"
fiffigt eftersom återvändsgränd är uttjatat

förlåt om du blir arg
puss
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

hallon
hallon