Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mr. Sunshine

jag bär shorts mitt i vintern
och varje millimeter av frost på mina ben känns
du är solsken, och jag har inte blivit solbränd än
kom och skin på mig, så att frosten smälter
och faller som kaffedroppar med värme inuti
precis som med min pump som ligger där någonstans i bröstkorgen
jag kan aldrig vinna mot spegeln
om den speglar mig, är det tomheten som reflekteras
kom hit, fyll mig med värme och penseldrag




Fri vers av J. Novkovic
Läst 508 gånger
Publicerad 2007-01-01 17:50



Bookmark and Share


    bottle of pop
\"du är solsken,
och jag har
inte blivit solbränd än\"

snyggt.
2007-05-15

  Cris
Ååh.. den var härligt skriven..
en önskan att få värme..
2007-01-05

  Kakaan
Vacker
Lite smått obehaglig på nått sätt, men otroligt vacker och stark
2007-01-01
  > Nästa text
< Föregående

J. Novkovic
J. Novkovic