Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kommer aldrig lämna dig Jag hoppas att du vet hur mycket du betyder för mig Utan dig klarar jag mig inte


Vi är Vingklippta Änglar som inte hör hemma någonstans

Dom tittar på Dig
med blickar av hat
Jag tittar på Dig
med blickar av kärlek
Dom ser Dina armar
och blir genast skräckslagna
och rädda
Jag ser Dina armar
och känner förståelse
och sorgsenhet

för Dina sönderskurna
handleder från vart
blodet alltid droppar
är det ingen som förstår
bara Du
bara Jag
för vi är tvillingsjälar
Du och Jag
Vi känner
samma smärta
samma sorg
samma hat
samma kärlek
och Vi ska klara oss
genom det här
livet tillsammans
för utan Dig överlever
inte Jag

Vi vet att
människor tittar
tittar för att
blodet alltid rinner
ur Oss
från Oss
det kommer alltid
rinna om det
slutar dör Jag
dör Jag
dör Du

och Du är en vingklippt Ängel
och det är nog även Jag
en dag ska Vi
få vingarna tillbaka och
lämna allt det här
Vi ska lämna alla
blickar från människor
som inte förstår

nu ska Ni inte behöva
känna rädsla mer
för nu finns det
inte längre
något blod som
droppar
rinner
från Våra handleder
och vingarna har
Vi Änglar fått tillbaka
och nu flyger vi
hand i hand
föralltid
iväg
bort
från allt

(och Jag lovar Vi kommer aldrig tillbaka)




Fri vers av KallaMigVacker
Läst 801 gånger
Publicerad 2007-01-02 15:36



Bookmark and Share


    RivQah
fruktansvärt ra och oj vad man känner igen sig!
fortsätt så och ni ÄR inte ensamma är allt jag kan säga!!<33
2007-03-10

    Jennifer
Bra text verkligen, man kan tänka sig in i situationen. Det är en stark text. Intressant titel.
2007-03-06

    ej medlem längre
Tänker på tjejerna jag jobbar med som skär sig...
2007-03-06

    i mörkret syns inte tårarna
Är det du och jag ? Eller bara nästan ? <3<3
2007-01-07

    rosentagg
bra, fin, berörande.
2007-01-04

  sevenmoredays
Jättebra dikt.
Men jag gillar inte första stycket.
Annars jättejättebra.
Super ^^,
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

KallaMigVacker