Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mwuhuhu. Strange..
& i den här texten är tönt inte negativt!



Hej tönt, kom & laga mig

Hej svag.


lite förlåt för att jag gör såhär
för att jag försökt kväva dina tysta andetag


men du Svag
var inte så svag just då
du var ganska stark
lite jättestark
det var nog jag som var svag då


det enda du inte tålde
var lögner
sånna där genomskinliga
ljusvita
onda
lögner
sånna där som jag ganska ofta sa
för att försöka kväva din existens


Tror jag i alla fall


Lever du fortfarande svag?
för jag tror nämligen att du föddes på nytt
när jag gav dig ett namn
ett riktigt namn
för att bevisa
vad du var

vem du var

hur du var

(och då menar jag inte svag.
svag är något du har blivit.
på grund av mig.)



Tönt


det är nog precis vad du är
& mycket vad du var
& jag har vant mig vid tanken nu
& rädslan håller på att dö
så farlig kan du väl inte vara


Men du får inte dö!


för du är den där stora delen av mig
som är just jag


förlåt om jag skrämde dig lilla
osynliga
rädda
svaga
bortappade


Tönt


Kom gärna snart tillbaka
så ska jag berätta för dig
varför jag är lite trasig
& vad det är som saknas



Så ska jag berätta för dig
att det som saknas
är du.






Övriga genrer av Freya
Läst 787 gånger
Publicerad 2007-01-02 18:44



Bookmark and Share


  ordterroristen
ingenledningen är helt bortom vad som kan beskrivas med ord. Helt underbart, jag svävar på moln. charmtroll dääär! ;)
2007-03-04

    astrid...
inga ord kan beskriva, lika bra som den förstumade tystnaden...
2007-02-22

    Ängel i regnet
underbar text, verkligen! Ditt sätt att skriva är så bra. Och man förstår att du inte menar att tönt i det här fallet inte är dåligt
2007-02-08

  osams
hej underbar. jag går nog nu
helt underbart avundsjuk också . piltre
2007-01-18

  Lollan_
Så fin och jättehärlig! Gilla mycket!
Gillar sättet du skriver på, och hur du skriver. Styckena;

"förlåt om jag skrämde dig lilla
osynliga
rädda
svaga
bortappade


Tönt"

Gillade jag, mycket fint och sött och du.

och;

"Lever du fortfarande svag?
för jag tror nämligen att du föddes på nytt
när jag gav dig ett namn
ett riktigt namn
för att bevisa
vad du var

vem du var

hur du var

(och då menar jag inte svag.
svag är något du har blivit.
på grund av mig.)"

Var också så himla fint. Äh, jag älskar hela dikten!
Gulligt och speciellt och jättejätte bra du söta lilla tönt.
Haha xD Nedå, sötiz :) Men jättebra iallafall :)
2007-01-03

  andreawolf
åh vad söt. men med en del små stavfel och då inte att du liksom har stavat fel, stavat fel utan bara små stavfel som en bokstav för lite och så.

sockerklumpen min <3
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Freya
Freya