Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avtäckt & ståndaktig - limerick


En strippa från staden Manilla
i scenshow´n
får folk att må illa
Hon är transvestit
och i slutet med flit
låter kulor ur trosorna trilla

 




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 1619 gånger
Publicerad 2007-01-02 19:38



Bookmark and Share


  Maud Li
Nä det är rätt - kulorna ska väl inte bara hänga i grenen! Härlig!
2007-02-26

    K Larsson
Ha ha klockren.. Innehåller allt som en klassisk Limerick ska; rytm, stadsanknytning och en finurlig knorr..
2007-01-22

  Howlit
Gulp... drinken i luftstrupen för somliga... Kul limerick....
2007-01-13

  Paulina LH VIP
*fniss*
Väldigt bra! :)
.
2007-01-13

  Bodil Sandberg VIP
Hehehehehehehe...tack o tack för härlig muntration!!!
2007-01-12

  Annette Andersson
en äkta limerick - med humor och knorr!
2007-01-10

  glittertindra
Usch! :D vilket framträdande... hihi
2007-01-10

  Lilla My* VIP
Du verkar var en limerickens mästare*
Gillar!!*S*
2007-01-09

  doxy
haha, klockren :D
2007-01-04

    Oprofessionell
detta fick bli mitt godnatt skratt :)
2007-01-04

    Oprofessionell
detta får bli mitt godnatt skratt :)
2007-01-04

    Erika H
puss på dig för ett stort leende på mina läppar
snyggt!
erika
2007-01-03

  "Silver" VIP
Jag tycker också att andra raden ska ändras, men i övrigt är det hur kul som helst!
2007-01-03

  noname_realmind
*fnittrar hejdlöst*

Som säges nedan redan:
KLOCKREN! :-D
2007-01-03

  Roger VIP
Jaa! Sådär ja
Helt lysande!
2007-01-03

  Markattan
Haha, tack för ett gott skratt denna afton!
2007-01-02

  Roger VIP
En helt underbar liten berättelse

Jag skulle gärna se andraraden så här
för att inte missa takten...
\"med scenshow får folk att må illa\"

Nästa rad kan du stryka \"Då\"

I allt övrigt \"Klockrent\"
/R
2007-01-02

  Madjori
:-D :-) *L* *S*
2007-01-02

  BitterSweet
Jättekul... men den är lite hackig i början... andra raden... men jag vet inte hur ev kan ändra, för att få mer flyt? Möjligen byta ut "i sin scenshow" mot "i showen"... ?? Men du är duktig på limerickar... skriv fler!
2007-01-02

  Jessica Ewa
Sannerligen. En sann konstart som du bemästrar till fullo....skitkul...:)
2007-01-02

    ej medlem längre
HAHAHA. Dina limerickar funkar alltid om man är på kasst humör. *fnissar vidare*
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP