Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att vilja stå där ingen ser, om att göra det man vill, trotsålder som aldrig tog slut ?


Duell

För plötsligt tystar musiken
och leendena vänds mot mitt håll
obehaget sköljer över mig
låt mig förbli utsuddad av mörkret
jag trivs som oskarp i kanterna
flyter runt, flyter ut och ihop

en spotlight på mig, i centrum för allas uppmärksamhet
är det lasersikten eller bara ondskefulla spelande ögon ?
jag ser ingen skillnad, vetandes att alla är egoister.
jag ser världen från ett olagligt perspektiv, men ack vad vackert det är.




Fri vers av den ensamma kycklingen
Läst 522 gånger
Publicerad 2007-01-02 19:50



Bookmark and Share


    Camillaa
Fantastiskt, vad orden kan
måla bilder framför en! :)
tusen takc för läsningen!

/ C
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

den ensamma kycklingen
den ensamma kycklingen