Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet inte, men alla andra vet nog, att jag inte vet.


flashback

du tejpar ihop de trasiga fotona
som hon just rivit sönder
hon, som just skrikit att du inte är värd något alls

tejp lagar det mesta, men inte det där inom dig
det, som skaver och vill ta sig ut mellan revbenen innan du sprängs
du, som nyss hade alltihop

fotona är lagade, det gick åt mycket tejp och de blir aldrig som förut, men ändå
det där inom dig har nu växt, du har slutat tro
inte ens tejp lagar det faktum att du inte känner mer, att du stängt av på alla kanaler och att du inte kommer tillbaka

snart ska du tejpa dig själv.
alla andningshål ska tätas, för du vet, och hon vet inte, men hon kommer veta, när du inte finns mer, att det var äkta.




Fri vers av den ensamma kycklingen
Läst 550 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-02 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den ensamma kycklingen
den ensamma kycklingen