Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjudna tankar!

Han närmar sig långsamt bakifrån.
Han lägger händerna på mina axlar
Och böjer mitt huvud bakåt och…

-Nej, jag får inte tänka så.

…han kysser mig.
Jag är i paradiset.
Han frågar om vi ska gå till sovrummet och…

–Neej, han är förbjuden frukt. Fatta det!

…kysser mig passionerat.
Han tar av sig tröjan långsamt och tar av min också och…

-Neej, neej och åter neej!

…trycker sig emot mig med sin vältränade kropp och…

-Neej! (jag börjar gråta)
Det får inte vara så.
Jag kan inte säga någonting till honom.
Han skulle hata mig efter det.
Jag får inte förstöra vår vänskap!

Men tänk om han bara kysste mig… Neej!




Övriga genrer av skinkdiamond
Läst 374 gånger
Publicerad 2007-01-02 21:29



Bookmark and Share


    Sandra Odhage
Usch, hemsk desperation. Bra skrivet.

//Sandra
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

skinkdiamond