Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart

Svart som natten är mina tankar fört dig.
Du bryr dig inte om jag mår dåligt.
Du ser ingenting.
Du ser inte när jag blir slagen varje dag i skolan.
Du ser inte alla onda blickar som jag får.
Du ser bara dig själv.
Det viktigaste är att du själv mår bra.
Alla andras känslor är för svarta för att du ska kunna se dom.




Övriga genrer av skinkdiamond
Läst 343 gånger
Publicerad 2007-01-02 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skinkdiamond