Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min älskade <3


Till och från räddar Du livet på mig




du lurar bort min ilska
när jag vilset faller över taggiga kullar
och sjunker i dyngsur höstsand


du vakar över mig de nätter
när jag gråter mig till sömns
överger min sida inte ens för den kortaste sekund
stryker bort mina tårar och smeker mina kinder
försöker få mig att förstå
att vi behöver inte bry oss om andra
det är bara vi två


du tar hand om mig i den mörka stund
som vilar över mina axlar
du tar min börda
och blåser på den med mjukt andetag
tills min ångest bleknar ut i vit aska




varje dag är ett tungt steg på jorden
men i nya skor och med din hand tryggt om min
är jag aldrig rädd







Fri vers av R4ikirI
Läst 473 gånger
Publicerad 2007-01-03 01:43



Bookmark and Share


  ms jessicaever
chris, du är fantastisk.

du tar hand om mig i den mörka stund
som vilar över mina axlar
du tar min börda
och blåser på den med mjukt andetag
tills min ångest bleknar ut i vit aska


jag finner inga ord. <3
2007-01-24

  Sofia i hatstaden
oww,vad fint!
Bra gjort!
2007-01-18

    Siera
Och visst är det vackert. Och visst känns det i hjärtat.
2007-01-12

  Jessica Ebbesson
Varmt och kärleksfullt nedskrivet till din älskade.
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

R4ikirI
R4ikirI