Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi skulle skriva en dikt på svenskan ._.


Kom spela för mig, vackra pojke. Spela tills ditt hjärta blöder.




Hans ögon ,lika svarta som kaffe
tungan är spetsig precis
som en orms.
De späda händerna spelar vant på
fiolen.

Omdelbart
fyller ångesten rummet,
orostankar studsar mellan väggarna.
Han vill skrika ut alla
känslor.
Skrika tills det lilla hjärtat slutar slå.
Han vill hata, men han kan inte;
Fiolpojken kan inte
hata -
fiolpojken kan inte
älska.
..för han existerar inte

Darrande
sjunker han ihop på golvet
med stråken brevid sig.
(Det är mycket tråkigt att universum
villle ha dig tillbaka, min vän)
Nu är det 35 timmar och femton
minuter tills någon kommer
att hitta honom.
fiolpojken som spelade sig till döds




Fri vers av hatobjekt
Läst 480 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-01-03 04:48



Bookmark and Share


  Sandra_Flickan
Vad BRAA du skriver!! :) Kram/sandra
2010-07-24
  > Nästa text
< Föregående

hatobjekt
hatobjekt