Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om frustration. Om ren och skär irritation. Och om att vilja någonting väldigt starkt. Och om att inte ge upp i första taget...


Försöker nå ut till dej

Försöker slå ut
en vägg
Försöker nå ut
till dej
Försöker om och om igen




Fri vers av Patrik *Wajden* Widén
Läst 466 gånger
Publicerad 2007-01-03 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik *Wajden* Widén