Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett historiskt skede

min vän,
du spricker i sömmarna.
låt mig,
med mina svartbrända fingrar
laga.
& låt mig sedan brinnande dundra,
rakt igenom din mossa,
så att mynten faller platta,
& tiden för första gången i historien,
böjer sig rätt.
för dig
är jag
född
att älska




Fri vers av Nils W
Läst 529 gånger
Publicerad 2007-01-03 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils W