Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är du


Stannar upp
tittar
beundrar
förundras
låter mina läppar följa din hals
ett mirakel
jag är inte den första att känna så här
men inte desto mindre
är det det
ett mirakel
bubblar
spritter
sprider sitt lugn
från minsta hårstrå
till världens andning
det är du




Fri vers av Lilla lo
Läst 390 gånger
Publicerad 2007-01-03 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla lo