Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
två i ett blir tre....


vilse i en skog av mörker

 

 

 

 

osäker
vacklar jag

vacklar än hit
än dit

osäker på vem jag är
vem jag var
vem jag kommer att bli

på en smal stig
i en mörk skog

kartan har jag tappat
kompassen är trasig
stjärnorna gömmer sig
bland tjocka moln

en skog så mörk
att varje steg
sker på gehör
en stig så smal
att varje steg
sker med andan i halsen

om du ändå vore här
som en ledstjärna
en vägvisare
mot mitt öde

en kyss från dig
skulle ge mig synen åter
tända stjärnorna igen
leda mig hem




Fri vers av Xena
Läst 595 gånger
Publicerad 2007-01-03 14:39



Bookmark and Share


  PaksWolf
Tänk på att Captain Jack Sparrow seglar med en trasig kompass som leder till hjärtats största önskan. Alla är vi vilsna, mer eller mindre. Kanske är det just det som är själva livet.
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Xena