Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi kan alltid låtsas att livet betydde nåt



alla har en själ
ett öde
och en dröm
jag ska plocka fram det ur dig
få dig att le igen
såsom du alltid gjorde förr
ska sluta kämpa
din kärlek kommer jag aldrig få
& varför göra dig till en trofé

vi måste sluta slåss
om en kärlek
som inte finns
vi borde prata igen
få varandra att förstå
ingen är egentligen redo
ingen som egentligen vill
det är livet, kära du
inget man kan springa ifatt
och
hur snabbt man än springer
kommer det alltid ifatt
alltid har inga undantag
inte ens dig
och du ska veta,
att mina kramar faktiskt var äkta
att mina kyssar var varma just för att de var till dig
det handlar inte om lögner
det handlar om vad som är rätt
en tävling är inte det vi borde ha
för
utan dig är jag ingenting
och med dig
är jag ännu mindre




Fri vers av hallon
Läst 473 gånger
Publicerad 2007-01-03 22:41



Bookmark and Share


    sötsnö
hurbra som helst!
damn, älskar dethär!
2007-03-07

  Lady_A
Underbar!
LIrkandet och de oväntande vindlingarna ger textan så många dimensioner!
2007-01-04

  verkligen
jag gillar slutet!
jättemycket
och rytmen i texten är bra
och så gillar
"varför göra dig till en trofé"
för det är så träffande
jag har också tänkt så
att någon vill ha någon annan för att det ser lite sådär fint ut

nej men sarah
detta var bra
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

hallon
hallon