Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ska ge igen för allt du aldrig gav mig



- En tomhet som letar efter svar,
är vad du är. En tomhet som varken vet ut eller in, är hur jag ser dig.
Det handlar om ytlighet,
om uttryck,
om hur man helt enkelt beter sig som den människa man faktiskt eller som man kanske försöker vara.
Det handlar om uppriktighet och om missförstånd.
Det handlar om att missförstå rätt men samtidigt om att missförstå fel.
Livet är inte perfekt och ska inte vara perfekt heller för den delen,
det är något vi bortskämda personer har fått om bakfoten.
Vi måste lära oss att kämpa.
En tomhet är inte något man fyller ut på tre röda sekunder. Det handlar om tid och förtröstan kanske.
Allra mest handlar det om tålamod.
Jag vill fylla dig.
Jag vill ge dig all den kärlek jag så länge har burit inom mig, utan mod att släppa.
Du är skör som en porslinsdocka,
jag ska hålla dig varsamt i min hand. Jag ska inte göra dig illa,
som jag annars är ganska bra på.
Denna gånger är det jag som fyller dig med kärlek,
inte tvärtom. Riktig kärlek.
Och du kommer aldrig mer behöva frukta att falla.
För det är inte fallet som gör ont, det är när du träffar marken.




Övriga genrer av hallon
Läst 438 gånger
Publicerad 2007-01-03 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hallon
hallon