Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
happy fucking new year


samma gamla visa


för många återseenden
alldeles för många avsked

om nätterna skriver jag verser om dig
vissa skrivna i blod
andra i tårar

jag brukade kunna se det dina ögon
men du är ju någon annanstans
och när du är här ser du knappt på mig
du brukade hålla mig hårt och länge
men nu vänder du dig bort

du är förändrad
och jag kan inte nöja mig
med tomma ord och lusta




Övriga genrer av mysanpysan
Läst 560 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-04 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mysanpysan
mysanpysan