Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fortsättning på min dikt Tid är liv...


Diskmaskinens välsignelse


Det är inte som du tror

att jag är lycklig
över diskmaskinens effektivitet och tidsbesparing

Jag är lycklig
över att vi inte ens kontaktat en reparatör
sedan den gick sönder
för snart en månad sedan

Vad många tankar jag tänkt

Vad det varma vattnet
stillat mitt stressade hjärta

Vad mina barn helt plötsligt
blivit hjälpsamma med disken

Att diskmaskinen är trasig

har gett mig TID

med mig själv
med mina barn

och med Gud







Fri vers av Tosan VIP
Läst 220 gånger
Publicerad 2007-01-04 00:20



Bookmark and Share


  Bengt VIP
klockrent, jag ska numera inkludera i min aftonbön att jag aldrig ska skaffa diskmaskin!
Väldigt mysig text
Bengt
2007-02-23

  glittertindra
man rensar huvudet med händerna i diskbaljan... och ungar är underbara... :)
2007-01-08

  Marreb
:-) kram
2007-01-06

    eva m h
Vad härligt! God fortsättning!
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP