Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på väg att somna


Inom hud

 

tidlöst svävande inom hud

andens tag slår följe




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 314 gånger
Publicerad 2007-01-04 09:52



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Åh vad enkelt, vackert, tidlöst skrivet.
Underbar poesi.
2007-01-09

  Söder
Skönt tillstånd. Drömmer mig tillbaks till kudden...
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson