Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på väg att somna


Sömndrucken

lugnet bevaras i munblåst

säkert förvar

 

Lilla jaget omgiven av mörker

viktlös

lysande

ett med stjärnhimlen

 

vaggandes i världens kropp




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 291 gånger
Publicerad 2007-01-04 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson