Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KroppsVärme

Din värme outsinlig
du lägger dig mot

lugn och välmående sprids så
stort att alla känslor ler

Din konstanta värme mot min
eviga kyla

Suger åt mig allt jag kan tills
reflektion

och det blir för varmt




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 307 gånger
Publicerad 2007-01-04 10:04



Bookmark and Share


    Gyllene Varg
Denna texten väckte tankar hos mig..
Nog kan det kännas så som du skriver.. men den egna värmen är nog också viktig, även om det kan kännas som att den inte finns där.. och att dela med sig av den, så slipper man den outhärdliga värmen..
En tanke bara :)
Snyggt skrivet!
2007-01-10

  Frederick
Beskriv mer, underbart!
2007-01-09

  Jack E. Gladh VIP
En kylig kropp har nog en varm själ.
Dikten utstrålar trygghet o att motsatser
dras till varandra.
2007-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson