Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var hade hon gömt sig alla dessa år?

förvånad stirrade jag mot spegelbilden
den där vackra
   underbara människan



var det verkligen jag?




Fri vers av Xena
Läst 533 gånger
Publicerad 2007-01-04 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xena