Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtlöst

Svartsjukan

färgar hennes ansikte

som hon vänder mot

världen

mörka ögon genomborrar

allt i dess väg.



Skriet ekar i evighet

avund finns i varje andetag

hon släpper inte det förgångna

falskhet betecknar hennes

sanna jag.




Fylld av hat drar hon sig tillbaka

till avgrunden

fängslad med bojor av

sin egoism.


Föruttnelsen påbörjas och

ingen ånger eller skam

kommer över henne!






Fri vers av Manuela
Läst 425 gånger
Publicerad 2007-01-04 16:42



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
EN HÄRLIGT "HJÄRTLÖS"DIKT SOM med sin brutala framtoning borrar sig in i ögats iris och vidare in i själen kylrum...där orden omvandlas till hetta och flammande lågor...en lustfylld stund med andra ord!!!Det är skönt med dikter som griper tag!!!!
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Manuela

Mina favoriter
De ger varandra