Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord



Det fins ingen börgan


Det fins inget slut


Allt är ett




Övriga genrer av raibow
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-01-05 03:16



Bookmark and Share


  Araminta
så rätt min vän, om du bara visste hur jag vet, att du vet
2007-01-20

  ordterroristen
vackert, vackert.
Det kännetecknar verkligen något vackert,
ingen början, inget slut. Allt överlappande
-känslor &ord, det är bara såå snyggt.
2007-01-05
  > Nästa text
< Föregående

raibow