Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag såg dig för sista gången

Då jag

föll i trappan

första gången

jag såg dig


gjorde bara ont en liten stund

 

då jag

senare

föll för dig

gjorde det mycket

ondare en längre tid

 

när jag såg dig för sista gången




Fri vers av Lasseman VIP
Läst 1041 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-01-05 08:43



Bookmark and Share


    susanne thorsell
Så sant, så alltför sant.
2015-04-25

    ej medlem längre
Oj så starkt fångat!!
Känner igen så väl....
2014-04-30

    sunnanvind
Så bra beskrivet om förlust...Den gör ont!
2007-04-01

  nettizen
*aaajjj* den gjorde ont. På riktigt!!!! Rysligt välförmedlad.
2007-03-08

    Jee Dee
Sann och svidande bra!
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP