Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på andra sidan vattnet


min kära vän

(Jag saknar dig och undrar hur det är med dig)

Släpp aldrig in dom här
släpp aldrig in dom här
släpp aldrig in dom här och ge dom inga nycklar till mig
ge dom inga nummer som jag har

(Jag undrar varför jag inte får tag på dig)

säg att du inte vet

(Jag vet att du alltid är min vän och jag alltid din men det börjar göra ont att inte ens telefonoperatörsdamen på andra luren vet var du är)

det är ett kallt krig
som dom säljer
det är någonting dom vill jag ska
det är ett kallt krig som dom säljer
det är någonting
jag vill inte ha

(jag vet att du säkert fått dessa frågor tusen gånger från oändligt med vänner som håller av dig. Jag skriver inte detta för att trötta ut dig. Jag vet att du har mycket i hjärtat och huvudet nu. Men det är just det....
jag vet inte vad. Men du har inte någon skyldighet att berätta, det är heller inte det.)

Släpp aldrig in dom här
släpp aldrig in dom här
släpp aldrig in dom in hit

ingenting från deras värld

(Men bara ett hej skulle göra så mycket.)

släpp aldrig in dom här och säg att

(men jag ska vara tyst)

säg att du inte minns

(nej jag vet ingenting)

släng alla kartor
och säg att
du inte vet var jag finns

(Nej älskade vän. Men det börjar skära emot)

det är ett kallt krig
som dom säljer
det är någonting dom vill jag ska
det är ett kallt krig som dom säljer
det är någonting
jag vill inte ha

SLÄPP ALDRIG IN DOM HÄR
(...)
SLÄPP ALDRIG IN DOM HÄR
(...)
SLÄPP ALDRIG IN DOM HÄR OCH SÄG ATT
(förlåt)

DET ÄR EN SÅN DAG IDAG

(Jag vet vilken dag du menar.
Jag vet det sedan år tillbaka)

DET ÄR ETT KALLT KRIG SOM DOM SÄLJER
DET ÄR NÅGONTING DOM VILL JAG SKA
DET ÄR ETT KALLT KRIG SOM DOM SÄLJER
DET ÄR NÅGONTING
JAG VILL INTE HA
JAG VILL INTE HA

(Jag saknar dig min älskade vän.)




Fri vers av uppåtframåt
Läst 404 gånger
Publicerad 2007-01-06 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

uppåtframåt