Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Segel

Jag saknar den närhet vår vänskap gav oss,
då vi vandrade under samma moln.
Nu delar vi himmel och min horisont verkar klar,
men nånstans vilar ropen ljudlöst, likt ljus över stilla hav.
Och sången om oss seglar med vindarna

runt jorden.




Fri vers av ÖveralltMilla
Läst 397 gånger
Publicerad 2007-01-05 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ÖveralltMilla
ÖveralltMilla