Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bästa tiden på dygnet


Vaken



Djupa färger, tystnad och mörker
Lycka i ensamheten på de gatorna jag har kommit att älska
Frid, trygghet

Musik, uppfylld, sprudlar: spricker
Dansar, sjunger; älskar

Soluppgångens magi vilar över taken
Jag sitter i fönstret med en cigarett och njuter av de minuterna av Oslos tid som bara är mina

Just nu verkar Draculas by vara ett ställe fullt av kärlek.





Övriga genrer av Pii3
Läst 389 gånger
Publicerad 2007-01-05 17:44



Bookmark and Share


  Bissen
Detta låter helt underbart (speciellt då jag haft cigg-brist och legat i abstinens hela natten ;) )
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Pii3
Pii3