Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kär




kär

när jag pratar med dig,

så är det mitt hjärta som talar.

när jag tar i dig,

så är det känslan som rör vid dig.

när jag tittar på dig,

då är det min själ som ser på dig.




Övriga genrer av persisk
Läst 834 gånger
Publicerad 2007-01-05 23:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert
2007-01-09
  > Nästa text
< Föregående

persisk
persisk