Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som en fortsättning på alla andra texter som jag har skrivit här på Poeter.se. Som en dagboksanteckning. Läs och kommentera.


någonting mycket bättre

jag tänker att jag vill försöka skriva någonting mycket bättre;
någonting för dej.
och att jag vill försöka nå ut till dej.

imorgon så ska jag träffa en tjej -
en helt underbar tjej,
hemma hos henne.

jag vet inte var jag ska börja…
om jag ska ta slutet först,
eller om jag ska börja med inledningen.
prolog eller epilog…

jag ser fram emot mötet med henne imorgon…
och för en gångs skull så känner jag mej avslappnad.
jag känner mej verkligen som en tillfrisknande,
som har kommit en bra bit på väg.
och det känns bra. riktigt bra alltså.
jag var in till Maria Akuten och tog min antabus,
och därefter så var jag och en kompis till restaurang Tobias Sergel;
där jag åt en kycklingrätt.
min kompis käkade kåldolmar.

senare på kvällen gick jag på ett möte för nyktra alkoholister.
åkte hem efter ett halvt möte, för att titta på ”Tusenbröder III”.

idag (fredag) var det riktigt kyligt,
och månen den lyste som en extra lampa i mörkret
genom ett skimmer.

jag har dessutom lyckats få upp en del tavlor på väggen.
(det var på tiden.)
istället för att göra tavlor, så satte jag upp tavlor.

att skriva för skrivandets skull.
någonting mycket bättre.
en början utan ett slut.
en dagboksanteckning.




Fri vers av Patrik *Wajden* Widén
Läst 428 gånger
Publicerad 2007-01-06 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik *Wajden* Widén