Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"klinisk beskrivning\" :-) av kärlek?


Lieblingskrankheit

Kärlek är som en förkylning. Det är bara att låta den fortskrida tills den går över. Men ibland kan tillståndet bli kroniskt och t.o.m. obotligt.
Det finns inga vaccin som hjälper, endast vissa kurer som lindrar, t.ex. storstäda, diska eller göra karriär.
Den kan smitta av sig och följdverkningar av det kan resultera i att man blir ihop eller gifter sig.
Smittar den inte, blir symptomen ofta förvärrade med ont i hjärtat, kan kanske även krossa hjärtat eller få det att brista.
Så det är en allvarlig åkomma med besvärliga biverkningar.




Övriga genrer av Dionysius
Läst 436 gånger
Publicerad 2007-01-06 12:34



Bookmark and Share


  Markattan
Jo, det ligger väl en hel del
i denna din kliniska beskrivning,
och allvarligt, det är det ;o)
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius