Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skadad




sökandet

jag önskar att jag hade fått en chans att födas till denna värld med mycket mer att erbjuda.kanske om jag fått en chans att få vara barn,tonåring och sedan bli vuxen, så kanske jag inte var så skadad.

en fågelunge föddes

hon var liten och nätt

så liten men så STORA drömmar.

hon öppnade ögonen och sökte mamma, den varma trygga famnen.

hon sökte morskärlek kanske t o m vägvisning så hon kunde hitta rätt.

hitta rätt väg för att våga leva....

vart ska jag

vart är jag

hur ska jag och VEM ÄR JAG?

tiden gick och framtiden var här,sista hoppet om lycka i hjärtat min.

jag e vuxen nu

jag e på väg mot mina drömmar

jag e här...jag vet!

så stor(vuxen) men så LITEN inombords.

jag söker fortfarande efter din famn mamma..

den mamma som jag skapat i hjärtat för att aldrig glömma att jag oxå finns.

jag har ett stort hjärta med ett stort hål i, tomrummet som bara du mamma kunde fylla i.

idag är jag en mamma själv och aldrig har jag undrat så mycket som nu hur du kunde lämna mig och leva utan ditt hjärta-ditt barn-lilla jag?




Övriga genrer av persisk
Läst 640 gånger
Publicerad 2007-01-06 15:00



Bookmark and Share


    Aliah
Så vackert! Du förmedlar en stor saknad i dina ord.
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

persisk
persisk