Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek, precis som lycka finns nog i överflödig mängd. Men bara för att det finns där betyder det inte att alla kan få av det. Precis som allt annat gott här på jorden. Missuppfatta mig gärna.


Under månens fasad lyser det grönt från neonskyltarnas storstad



Bugar mig för kärleken
Dock
Endast den kärlek där allt blir rätt

Applåderna väller fram genom läktarna
Förvridna ansikten stirrar på mig
Berättar att jag gör fel

Blundar.

Förvridna ansikten stirrar ilsket på mig
Applåderar gladeligen
Och ger mig beröm för min insats

Blundar.

Dum-dum
dum-dum
dum-dum

Andas.
Springer

Bort från
allt

Bakom den blåa sammetsgardinen som skyddar från det mörka
Sitter du och hånar mig med dina mintgröna ögon

Din mun bubblar av skratt
Precis som jag bubblade av kärlek den där dagen,
Du vet.


Tappar mantrat.
Måste hitta takten.

Höger fot fram
vänster
bak.






Fri vers av inspiration.
Läst 470 gånger
Publicerad 2007-01-06 15:35



Bookmark and Share


  Linneatystnad
gud! en perfekt dikt!

slutet känns som det känns när hammaren slår på auktion, slutgiltigt, bestämt!
/M
2007-02-04

  hallon
moa du är bra
och jag är förvånad
inte för att du inte skulle kunna
men jag trodde mer du var som mig
tur att jag hade fel
för du är otroligt bra
och slutet är bara så perfekt.
<3
2007-01-07

    Camillaa
myckeet bra skrivit!

/ C
2007-01-06

  Skimmer
Jag tycker om slutet
väldigt mycket!
"Höger fot fram
vänster
bak."

Väldigt bra skrivet!
/SKimmer
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

inspiration.
inspiration.