Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ensam.....


mer ensam

du orsakar min sorg

du orsakar min vilsenhet

du säger att du älskar mig

ändå orsakar du det hemskaste jag vet

¨nämligen ensamheten




Övriga genrer av persisk
Läst 634 gånger
Publicerad 2007-01-06 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

persisk
persisk