Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en paralleldikt till \"Till min dotter (2) och \"Till min son (den yngre)\". Denna är till deras storebror, nyss fyllda sex, gående i förskoleklass, med två tappade tänder och två lösa...


Till min son (den äldre)

Jag vill dela din säkerhet
och din vilsenhet

Jag vill vara uppmärksam
på dina nya erfarenheter

Jag vill vara en god vägvisare
i ett ganska okänt landskap

Jag vill skratta med dig när du skrattar
och trösta dig när du gråter

Jag har stannat upp
gett mig tillåtelse att sluta jaga

Jag hoppas
att du kommer att märka det





Fri vers av Tosan VIP
Läst 271 gånger
Publicerad 2007-01-06 23:34



Bookmark and Share


  Marreb
Jag menar förstås ER alla fem. :-)
2007-01-11

  Marreb
:-) Jag känner igen dem i texterna.. det här är bra för dem alla tre, ja alla fyra, kanske till och med alla fem. kram
2007-01-11

  Lillali
De kommer att märka det.
Du kommer också att märka det.
Vad är pengar mot ett ständigt dåligt samvete?
2007-01-06

    eva m h
Tid att dela nya erfarenheter!
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP