Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom mina dörrar

Bakom mina dörrar
gömmer sig tystnaderna.

Bakom mina väggar
gömmer sig besvikelserna.

Bakom gardinerna
gömmer sig förhoppningarna.

Mellan mina sängkläder
gömmer sig min åtrå,
den döljer sig.
Och jag sitter mitt emot dig
och långsamt känner hur leendet växer inom mig
och jag samlar kraft.




Fri vers av Ilana
Läst 641 gånger
Publicerad 2005-01-14 21:34



Bookmark and Share


  Jessi
Wow, bra! Man lever verkligen sig in i dina ord
2005-08-15

  Markattan
Jag gillar den hoppingivande tonen i den här. Bra! (Ett litet stavfel i "långsamt" bara...)
2005-02-23

  Jenny*
mycket bra skrivet.
2005-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Ilana
Ilana