Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas, andas!

svart, fort, i ögonvrån - borta
spring inte här ifrån, du vet vad jag är här för
du kan gömma dig bakom dina tankar
men du vet att jag vill in
hjälp mig skapa magi
natten finns här och det är mycket vi ska göra
allt vi inte gjort men borde, allt vi inte gjort men vill göra, allt vi inte visste vi skulle göra, kom!

dina ögon ler
-det-är-nog-det-vackraste-som-finns-när-ögon-ler-
du har målat ett piano mot berget
du spelar och vet precis hur det låter
jag kan höra hur du tänker
allt känns vackert just nu

barfota, från klippa till klippa
jag andas frihet
friheten finns i nuet
nuet är här - andas, andas!




Fri vers av Evelina
Läst 704 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-01-07 02:29



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Så himla intensiv och skön text. Applåd.
2007-12-29

    WonderlandWhispers
Mycket bra skrivet! Den ger en en sådan speciell känsla.
2007-08-26

  Mikael Lövkvist
Wow. Vilken livfull och befriande dikt. Grattis till denna.
2007-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Evelina
Evelina

Mina favoriter
...om att droga...