Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min frid ger jag er



under natten fann jag en ljusstrimma
sippra fram från en bortglömd kammare inom



starkt som fågelsång
vänds vågen
av slentrianbetong

mot en framtid jag aldrig
vågat finna




Fri vers av abbe nilsson
Läst 551 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-13 11:55



Bookmark and Share


  flickan och tigern
jag tycker du lyckas med konststycket att förmedla känslan genom mellanrummen. ibland är det när man i n t e skriver vissa ord, som det verkligen går in. Så kändes det med din text. Verkligen bra.
2007-07-01

  anna-gull
Vad fin den var!
2007-01-16
  > Nästa text
< Föregående

abbe nilsson
abbe nilsson