Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alkoholism


Du, oslagbara, var är du?

känslan av sorgsenhet, en känsla av svek
ser hur du förtvinar
hur du försvinner
har medlet som stoppar
handlingsförlamad ångest
otillräckligt mod
att stoppa ditt eskalerande bruk
sjukt
du är min hjälte
ska vara
snälla söta rara
med min hjälp ska du komma tillbaka
en dag
innan det är försent
innan allt för mycket svek
innan mitt otillräckliga mod dalar




Fri vers av Limited
Läst 891 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-07 14:20



Bookmark and Share


  Troll ॐ
det är en så tung börda att bära
när det händer någon man älskar

fint skrivet i ord
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Limited