Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du smällde sömnlösheten i mig

En dag passade det sig att visa allt
visa mig dum
Visa mig allt jag trodde
allt jag borde tro
allt jag trott att jag trott
Poff! Min älskade

Poff! Inga svävande moln och
Poff! alla sockersöta drömmar ville du trolla bort

Poff! Du skjuter in dina tankar och ut dina ord, poff!
Du viskar poff!

Dina ögon var tydligen inte vad jag mindes dom som
utan snarare något du lagt dit för att glömma allt eller kanske dig själv eller till och med för att glömma mig eller någon annan du kanske vet att du inte borde glömma.

Du sa \"Poff!\"

Drömmar försvinn och låt bara allt utom luft vara kvar
i ditt höga palats,
tankar försvinn, spräng ut alla spår av vad allt förut var
Synen är inte vad den förut var och
Poff
Vackra drömmar tankar ord
Försvinn ur din värld och flyg ut i verkligheten
luften

Du skrek Poff!
och byggde torn av klossar, rev dem igen

Kallade det drömmar.

(Vi gör nog bäst i att låta det vara en dröm,
inte komma allt för nära sanningen
När drömmarna är verklighet
blir det sällan som man tänkt sig
)

Besvikelsen som väljer att bomba

(Men du, min dröm, är precis som du ska vara


Vi gör nog bäst i att låta allt vara en dröm
)




Fri vers av hell.o.kitty
Läst 569 gånger
Publicerad 2007-01-10 16:14



Bookmark and Share


    Cornelia Viik
Asså, man fattar inte direkt texten men den var bra ändå. Om jag visstte va den handlade om skulle den nog bli ännu bättre.
2007-02-02
  > Nästa text
< Föregående

hell.o.kitty
hell.o.kitty