Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min vän


Du slår med ord inlindandes i bomullshandskar mot den tuffa verkligheten

där står du
ser så mild ut

fast egentligen

tror inte att det handlar om hur du ser ut
utan mer vad man ser
när man ser dig

kanske är det vänlighet
eller rent av ärlighet

det man inte ser
det är din verklighet
där ingen skulle vilja vara
där du slåss för din sak

jag tror aldrig jag har hört dig
skrika eller uttrycka dig i hårda ord
men
du lindar in orden
i bomullshandskar
vilket gör den tuffa verkligheten
till något man orkar möta

i mina ögon ser du ut som en ängel
för jag vet
du räddade mig




Fri vers av Niki
Läst 434 gånger
Publicerad 2007-01-27 15:35



Bookmark and Share


  rockpuppy
Verkligen vackert, går inte att säga något annat...
2007-04-09

  Arte
varmt och härligt jag gillar speciellt rubriken :)
2007-01-27

  Micael Axelsson
Något i denna berör på ett innerligt rent och varmt sätt... och jag tror att det är för att den är så ärligt hjärtligt menad. Så tacksamt skriven, samtidigt som den är till en ärlig hyllning till en speciell person i Diktarens liv.
2007-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Niki